Never Let You Go - Kapitel 9


Mitt hjärta bultade hårdare och hårdare för vaje sekund som gick. Jag hörde fotstegen komma närmare och jag greps av panik. Jag kunde inte kontrollera min kropp, eller mina rörelser. Min hand sköt upp garderobs dörren så hårt jag kunde och jag hörde att det slog emot något. David förmodar jag. Jag slutade att andas en sekund och tittade sedan på Natta som satt med händerna för munnen. Jag reste mig upp och kikade sakta ut ur garderoben, där på golvet låg David, jag kunde inte tänka klart, och kunde inte avgör om han var medvtslös eller död. Helst hoppades jag att han skulle vara död. Jag tog Nattas hand i min och visade henne att hon skulle vara tyst. Vi smög tyst ut ur rummet och ner för trappan. Ingen där nere hade märkt vad som hänt, utan alla festade på som vanligt. Vi stog som frastfrusna och lyssnade efter minsta lilla ljud från övervåningen, men det var omöjligt att höra pågrund av musiken. Jag tittade upp mot trappan och såg till min fasa ett par ben ta sig ner för trappan. Natta hade upptäckt samma sak och grep hårdare om min hand. Jag drog med henne in i massan av folk som dansade, sedan sprang jag mot dörren. Jag slet upp den och försökte hitta en plats vi kunde gömma oss på. Då såg jag den lilla friggeboden som stog på tomten. Där inne hade jag och Natta lovat varandra att vi skulle vara vänner för alltid. Jag såg på Natta och såg att hon hade fått samma idé som jag. 
Det var mörkt i den lilla boden och det fanns ingen lampa att tända. "Aj" Jag råkade trampa henne på foten. "Förlåt" Hon började att skratta och jag kände hur något varmt pressades mot mina läppar. Nattas tunga var helt plötsligt i min mun, och jag blev helt stum. Hon hade aldrig kysst mig med sådan glöd förut. Jag kände hur en eld tändes i mig och framförallt i mina byxor. Jag visste att Natta kände samma sak, och jag blev nervös och backade rakt in i väggen. Mina ögon började att vänja sig vid mörkret och jag kunde urskilja Natta i mörkret. Hon kom närmare mig och kramde sedan om mig. "Det är okej", viskade hon i mitt öra. Hon drog av sig sin tröja och sedan min. Jag gjorde inget motstånd, jag ville ju detta. Helt plötsligt stog vi där, nakna framför varandra. All min nervositet släppte när jag såg på Natta, hon var så vacker. Jag grep tag i hennes ansikte och kysste henne lätt på munnen, men det lätta kyssen övergick snabbt till något helt annat. Något mer vilt och upphetsat. Jag drog ner henne på marken och jag låg helt plötslig över henne. "Kondom" Hon stack fram något framför mig och räckte sedan fram den till mig. Vi hade gjort det här i skolan, övat att sätta på en kondom, men bara med en banan. Jag försökte koncentrera mig och finna fokus. Jag tittade på min penis och försökte minnas hur man gjorde. Jag försökte öppna kondomförpackningen men mina händer fumlade och skackade så kraftigt att jag gång på gång tappade den på marken. Natta tog tag i min hand och tog sedan förpackningen ur min hand. "Låt mig" Hon gjorde det med smidighet, öppnade snabbt förpackningen och tog ur kondomen. Hon trädde den sedan över min penis och la sis sedan över mig på marken. Hon hjälpte mig att komma in rätt i henne, hela min kropp skackade och det rann svett ur min panna. De följande minuterna var de bästa i mitt liv, jag hade aldrig i hela mitt liv var med om sådan njutning, vi hade kommit ungefär samtidigt och sedan hade vi gjort det igen och igen. Jag ville aldrig att det skulle ta slut. 
 Jag hade tagit på mig mina byxor igen och Natta hade tagit på sig min tröja. Hon hade kysst mig lätt på munnen och sedan tittat ut genom boden och sedan signalerat klartecken till mig. Vi hade tillsammans gått tillbaka till festen där de flesta börjat dra sig tillbaka. Vi hade smugit upp på Nattas rum, krypit ner i sängen och sedan somnat efter att ha gjort det en gång till.

Jag vet att jag inte har skrivit på jäääätte länge, men det är vekligen jätte mycket i skolan.
Vad tycks bra/dåligt? Själv tycker jag att det är jättejobbigt att skriva om sånt här, men jag var tvungen att ha med det ändå. Så om det inte är så bra är det för att jag mest ville ha det ur vägen. Nästa vecka blir det nutid :)
Kram Fanny

Brist På Rubrik...

Hejsan allihopa!
Jag vet att det har varit jättedålig uppdatering sedan skolan början, och det är för att jag har jättemycket plugg nu när jag har börjat åttan och jag vill verkligen satsa på skolan. Jag skriver på nästa kapitel lite då och då så det kommer att komma upp någon gång nästa vecka. Hoppas att ni orkar vänta :) Så länge kan ni läsa lite andra novellbloggar, som min kompis. Tryck här för att komma till hennes novellblogg :)
Kram Fanny :)

RSS 2.0